Wednesday, October 01, 2008

Bedrijfsfilm - online video commercial


Deepstream.nl New Media verzorgt jouw online video commercial - van concept tot laatste click. Click hier voor meer info

Deepstream.nl New Media is meer dan alleen een ervaren videoproductiebedrijf uit Amsterdam gespecialiseerd in online video. Onze dienstverlening gaat een flink stap verder.

Wij kunnen elke stap in het proces van videoproductie, vanaf het bedenken van een concept tot het online distribueren van het uiteindelijk video, en alles daartussen, voor ons rekening nemen. Het is dus niet meer nodig je aan te melden bij tien verschillende bedrijven om tot een productie te komen

Deepstream verzorgt jouw online video van concept tot laatste click. Wij beiden de volgende diensten; concept, script, regie, high definition videoproductie, montage en post productie, hoogwaardig video encoding en distributie op internet.
Onze creatief, ervaren en enthousiast professionals kunnen verassend snel jouw productie online zetten voor zeer interessante tarieven. Er is geen beter manier om jouw product of jouw dienst te presenteren dan met online video. Maak gebruik van onze nieuwe product;- een compleet verzorgt online video infommercial van zestig seconden voor jouw website voor maar 999,-- ex.

Voor meer informatie ga naar onze website www.deepstream.nl



No comments: