Saturday, November 01, 2008

Stem op StreetsmArt voor het BesteBuurtPlan




Er is iets te geks aan de hand in de Indische Buurt !


StreetsmArt is een sociaal-artistiek buurtproject om een centrum voor kunst en cultuur te maken in onze buurt. WOW!!
Ze willen een plek maken waar buurtbewoners, kunstenaars van verschillende pluimage jongeren, ouderen, kortom iedereen samen kunnen komen en …... Het is ook een plek waar jonge buurtbewoners de gelegenheid krijgen in contact te komen met verschillende kunstuitingen en hun talenten te ontdekken en ontwikkelen. Vanzelfsprekend hebben StreetsmArt en het Gemeenschapshuis Initiatief krachten gebundeld om zich in te zetten voor een dergelijke plek.
StreetsmArt is een van de buurtprojecten genomineerd voor de BesteBuurtPlan prijs van de NCRV. Vanzelfsprekend zou de impuls dat StreetsmArt, de Indische Buurt en Zeeburg zou krijgen met het winnen van een dergelijke prijs met geen toetsenbord te beschrijven!! Kortom…het moet dus winnen. Daarom is jouw stem nodig. Het is makkelijk en kost slechts een paar seconden maar die ene stem van jou is van oneindig groot belang voor de Indische Buurt.
Vanzelfsprekend kan StreetsmArt ook de steun van jouw buren, familie en vrienden (ook in Australiƫ, Mongoliƫ en Siberiƫ) gebruiken, dus stuur dit bericht door - al is het maar een keer.


STEM OP STREETSMART NU ! - CLICK HIER















Elhou en Ella gezellig samen.

Elhoussaine Hmimou is ambassadeur voor het StreetsmArt buurtproject. Het is ook nog echt Ella Vogelaar Minister voor Wonen Wijken en integratie. Zie ook de artikel in de Echo 22 okt 08 click hier

No comments: